marți, 2 septembrie 2014

Exista viata dupa moarte si fericire dupa dezamagire


       Intotdeauna o sa avem parte de dezamagiri, unele mai mici , altele mai mari, dar acesta este un lucru minor pe langa faptul cum o sa ne descurcam sa trecem peste. Trebuie sa ne ridicam la fiecare esec, sa ne continuam drumul si sa zambim pentru ca toate lucrurile se intampla cu un motiv. Fiecare intamplare ne este predestina pentru a invata si pentru a culege momentele  fericite si sa le ignoram pe cele negative,intunecate.

       Desi aceste dezamagiri ne afecteaza psihologic , avem posibilitatea de a trece peste prin intermediul familiei, prietenilor  sau chiar prin intermediul nostru; noi insine avem o capacitate extraordinara de  a ne ridica, sa nu privim in urma si sa nu regretam ce alegeri am luat, deoarece in momentul respectiv era ceea ce ne doream. Regretele sunt pentru persoanele mediocre, care nu inteleg nimic din nereusite.
       In fiecare zi presa, societatea, oamenii incearca sa ne manipuleze, sa ne stoarca de orice energie,  iar rar vom gasi acea persoana cu aura luminoasa, de la care sa invatam ce inseamna iubirea, respectul , altruismul.
Ne confruntam cu depresii, boli psihologice de care nici macar nu am auzit. Avem capacitatea sa fim puternici si sa trecem peste orice incercare a vietii prin autoinducere sau autoiluzionare. Intrebarea este ce ne convine adevarul crud sau o minciuna frumoasa cu care putem trai perfect fericiti?

Subscribe to Our Blog Updates!
Share this article!

Un comentariu :

  1. As vrea sa cred ca prefer un adevar mai crunt decat o minciuna mai dulce.

    Putem trece peste orice, atata timp cat ne dam seama ca nu suntem singuri.

    RăspundețiȘtergere

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML